SV Voorde Kenneth Ots: ‘Geel is voor interpretatie vatbaar’

Posted by Admin on april 1345, 15

De Voordse doelman Kenneth Ots ontpopte zich tot de boeman voor KVK Ninove. De geboren en getogen Ninovieter genoot van zijn heldenstatus, maar kwam pal voor rust wel goed weg met geel bij een veroorzaakte strafschop.
‘Over de penalty viel niet te redetwisten. Jelle De Crick glipte door de defensie en probeerde me te omzeilen. Ik maakte me breed en raakte hem. Het was dus wel zeker strafschop, maar ik weet niet of rood de enige juiste beslissing was zoals bij Ninove werd geopperd. Geel was voor interpretatie vatbaar. Vanop de Voordse bank werd me duidelijk gemaakt welke hoek David Geeroms doorgaans trapt. Dat hielp me dus wel op weg naar het verijdelen van de strafschop.’
‘Ik doorliep destijds de jeugdrangen van Ninove. Van mijn vierde tot vijftiende verdedigde ik de Ninoofse kleuren. Deze derby stond dan ook in rood aangestipt. Ik ben coach Fanno Nijst erg dankbaar dat ik na mijn revalidatie nog enkele wedstrijden mag spelen. Zo is het huidige seizoen geen verloren jaargang en neem ik voorsprong naar volgend seizoen toe. Dan ga ik weer de strijd aan voor de post van eerste doelman. Wie die ambitie niet heeft, kan de handschoenen beter opbergen. Me opladen voor een derby op Ninove was uiteraard geen probleem. De afspraak luidde dat ik eens fit in een beurtrol zou treden met de vertrekkende Niels Deprez. We spelen om beurt twee matchen op rij zodat ik ook in de slotmatch tussen de palen sta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone