About me

Mijn naam is Lucas Van Droogenbroeck, ik volg les aan Artevelde Hogeschool Gent. Gedurende mijn professionele bachelor zal ik deze blog onderhouden. Het wordt een leuk aandenken aan mijn schooltijd in Mariakerke.

Ik woon in Meerbeke een deelgemeente van Ninove. Meerbeke was de gemeente die gekend was door zijn bekende ronde van Vlaanderen. In mijn middelbaar heb ik de richting multimedia technieken gevolgd aan het Provinciaal instituut te Ninove. Toen ik de overstap maakte naar de hoge school koos ik voor Artevelde hogeschool. Naar de school kom ik met de wagen van mijn ouders. Ik ben ook zeer blij dat ze me deze kans hebben gegeven om verder te studeren.

Ik heb voor dit onderwerp gekozen omdat ik in eerste plaats het doel heb deze site online wil plaatsen en gebruiken in samenwerking met Wilfried Maesschalck hij heeft zijn eigen website met nieuws over het provinciale voetbal in de denderstreek. De website is te bezichtigen op dendersport.be, de website is echter niet om aan te zien. Daarom wil ik mijn website gaan voorleggen bij dhr. Maesschalck om in de toekomst samen te werken. Er komen nog veel mensen op deze site omdat de artikels goed geschreven zijn en ook omdat het provinciale voetbal leeft in de denderstreek. Maar de opmaak is ondermaats ook de site is nog niet geschikt voor mobile devices. Hij laadt ook altijd alles inhoud in ook artikels van 5 jaar geleden waardoor de smart Phone soms moeilijk doet bij het laden van de site. Ik wil deze problemen samen met hem oplossen en samen een overzichtelijke, makkelijk in gebruik en goede website bouwen. Voor het bouwen van de website ga ik gebruik maken van twitter bootstrap.